Side Menu
Hype Telecom | About Us With Slider
telecom, free calling, cheap calling, internet cheap calls, cheap telephone provider, pre-paid telephone,
1054
page,page-id-1054,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,
   

Ons Bedrijf

Hype Telecom is, de naam zegt het al, een internet telecom aanbieder. Maar wel eentje van de internet generatie die voorgoed afrekent met  hoge abonnements- en gesprekskosten en bovendien een besparing op uw telefoonrekening mogelijk maakt van 40 tot maar liefst 80 procent!

Het verhaal van HYPE Telecom begint in 2011 met een zelf geprogrammeerd routertje. Daarmee bleek het mogelijk om, via internet, tegen een  substantieel lager tarief, de hele wereld over te bellen.

Vanaf het moment dat HYPE TELECOM haar bevindingen op internet publiceerde  barstte een storm van reacties los. Het kan veel goedkoper, zonder  in te hoeven leveren op kwaliteit en service! De grote providers bepalen op dit moment nog de kosten en de regels waaraan consumenten zich moeten houden.  HYPE Telecom maakt daar een eind aan!

Het GRATIS BELLEN wordt te pas en onpas gebruikt door de providers. Gemiddeld betaald de consument € 18,70 per maand voor GRATIS BELLEN vaak in combinatie van een televisie en internet abonnement. Wij van HYPE TELECOM zien en doen het anders. Het internet biedt alle mogelijkheden om deze toepassing zonder verplichtingen te gebruiken en ook tegen zeer lage tarieven.
Na diverse ontwikkelingen en testen, kunt u nu gebruik maken van onze Hype Telecom DIGI BOX. Deze BOX is zeer compact en gebruiksvriendelijk. Geen extra kosten voor overname van uw eigen vaste nummer en direct besparingen tot 80%. Door middel van ons binnenkort te verkrijgen app, kunt u ook uw belcredit koppelen aan uw mobiele telefoon. Zo hanteert u eenvoudig hetzelfde lage tarief. U krijgt niet alleen een flinke besparing maar ook een transparante inzage in uw belgedrag. Het enige wat u nodig heeft is een internetaansluiting.

Hype Telecom is in 2012 genomineerd “meest innovatieve nieuwkomer” op de telecom markt
en via persoonlijke bericht wenst EU commissaris Neelie Kroes ons veel succes met dit uniek product.

Hype Telecom heeft met de DIGI BOX een start gemaakt  om tot 80% te besparen op uw belkosten, maar gaan door met ontwikkelen, want dit is de nieuwe generatie op het gebied van Telecom.

Als promotie hanteert Hype Telecom nu een vast laag bedrag van 0,02 ct per minuut voor alle landen binnen Europa en een vast laag bedrag van 0,04 ct per minuut voor het bellen van vaste lijn naar mobiel!

HYPE Telecom is als provider ingeschreven bij de OPTA/ACM en goedgekeurd door de Nederlandse overheid.

Hype Telecom  

Wat je krijgt

24

 

Uur

7

Dagen

365

Jaar

• Bespaar nu 40 tot 80% op uw telefoonkosten
• Gratis overname van uw huidige vaste nummer
• Eén van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van prepaid bellen
• Uw belkrediet is altijd geldig zolang u gebruik maakt van Hype Telecom
• Geen abonnement en geen maandelijks terugkerende kosten

• Bekijk uw belgegevens direct online met uw eigen account via Mijn Hype
• Bellen binnen Europa voor slechts 0,02 ct per minuut via vaste lijn
• Bel naar mobiele nummers voor slechts 0,04 ct per minuut
• Super lage tarieven bellen buiten Europa naar vast en mobiel
• UNIEK in Nederland. Prepaid bellen via vaste telefonie 

 

woman-phone-pan_13771

Het is tijd om NEE te zeggen tegen providers met hun te hoge prijsafspraken en verplichtingen. Hype Telecom heeft een geweldig nieuw prepaid systeem, de DIGI BOXEenvoudig en gemakkelijk te installeren. Het kan namelijk veel goedkoper,
zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en service! Hype Telecom beschikt over een  proffesionele helpdesk die voor u klaarstaat. Bent u ook toe aan besparingen op uw belkosten, bestel dan nu onze DIGI BOX en wij nemen uw telefoonnummer GRATIS over.

Lets Hype